0

Första dagen

Första dagen på sportcupen. Dagen har bestått av packning, handling och grejor överallt. Så mycket förberedelser. Vi tvättade häst, kolla luft i husvagnen in med allt i bil och trailer. Jag hade skrivit värsta listan så det var lätt att packa. 

(null)

Mina grejor. 

(null)
Proppfull sadelkammare 

(null)
Hela transporten full med hö, spån och mockningsredskap.

(null)
Halvpackad bil. Allt fick faktiskt plats. 

Vi kom iväg utan problem och även hela vägen fram. Började med att startanmäla oss innan vi installerade Sam i boxen. 
(null)

Plockade ut lite grejor, rekade stället och sen började vi göra i ordning för hoppningen. Hoppade en clear round på 50cm. Sam var superfin på framridningen. Tyvärr stanna hon två gånger på hinder nummer tre som var en oxer. Men vi fick göra en omstart och då kom vi felfritt och fick en fin silversvart rosett. 
(null)

(null)

(null)

Nathalie kom straxt efter 19 med husvagnen. Vi lyckades få upp förtältet. Tog ett tag men upp kom det. Så stolt över oss. 

Sen var det invigning i ridhuset. Fick information. En uppvisning när en tjej red runt i bara halsring och slutligen en genomgång inför utställningen som i år kommer att bedömas som en primering. 

Avslutade dagen med att grilla korv. Gick en sväng med Sam så hon fick beta och röra på sig. Mockade, gav henne kvällsmat och lindade benen. Klockan är snart 12 och nu ligger vi alla i våra sängar. Tror verkligen det här kommer att bli en toppenhelg. 

(null)

Kommentera här: