thebreakinsquad.blogg.se

The Breakinsquad är en blogg om hästar - livets mythical creatures! Vi är två barndomsvänner som har alldeles för mycket fritid och skaffade oss ett gäng galna hästar att uppfostra och rida in. Följ med på äventyret!

Första dagen

Publicerad 2019-07-11 23:49:15 i Allmänt,

Första dagen på sportcupen. Dagen har bestått av packning, handling och grejor överallt. Så mycket förberedelser. Vi tvättade häst, kolla luft i husvagnen in med allt i bil och trailer. Jag hade skrivit värsta listan så det var lätt att packa. 

(null)

Mina grejor. 

(null)
Proppfull sadelkammare 

(null)
Hela transporten full med hö, spån och mockningsredskap.

(null)
Halvpackad bil. Allt fick faktiskt plats. 

Vi kom iväg utan problem och även hela vägen fram. Började med att startanmäla oss innan vi installerade Sam i boxen. 
(null)

Plockade ut lite grejor, rekade stället och sen började vi göra i ordning för hoppningen. Hoppade en clear round på 50cm. Sam var superfin på framridningen. Tyvärr stanna hon två gånger på hinder nummer tre som var en oxer. Men vi fick göra en omstart och då kom vi felfritt och fick en fin silversvart rosett. 
(null)

(null)

(null)

Nathalie kom straxt efter 19 med husvagnen. Vi lyckades få upp förtältet. Tog ett tag men upp kom det. Så stolt över oss. 

Sen var det invigning i ridhuset. Fick information. En uppvisning när en tjej red runt i bara halsring och slutligen en genomgång inför utställningen som i år kommer att bedömas som en primering. 

Avslutade dagen med att grilla korv. Gick en sväng med Sam så hon fick beta och röra på sig. Mockade, gav henne kvällsmat och lindade benen. Klockan är snart 12 och nu ligger vi alla i våra sängar. Tror verkligen det här kommer att bli en toppenhelg. 

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie och Ida

Vi är två hästtokiga tjejer och här kommer ni få följa vår vardag i ur och skur, genom skratt och gråt, goda stunder och dåliga stunder. Vi delar gärna med oss när något inte går enligt planerna så jag hoppas på vi kan bjuda på lite skratt. Nathalie - Jag är född -91 och jobbar som sjuksköterska i Örebro. Jag har hållit på med hästar till och från som barn och sedan mellan 13-19 års ålder stadigt. Både med Ida och på ridskola. Sen hade jag ett låååångt uppehåll till 2016 när jag köpte fröken P. Ida - Jag är 31 år och har hållit på med hästar i stort sett hela livet. Jag jobbar på Bra Zoo, en djurbutik i Örebro, där sitter jag för det mesta på kontoret i källaren och sköter ekonomin. På fritiden är jag för det mesta i stallet som ni kanske märker. Försöker även få tiden att räcka till min pojkvän och mina andra vänner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela