0

Återbesöket

Så var det dags för det efterlängtade återbesöket hos kiropraktorn. Han började med att säga att han hoppades på att hästarna var åtminstone 70% bättre än sist. 

Först ut var Sam. Dom båda tyckte att hon såg riktigt fin ut i kroppen nu. Hon har börjat muskla sig över rumpen.
Så började Micke känna och kolla över henne. Inga komprimerade kotor alls i ryggen och bäckenet låg fortfarande rätt, sån lättnad. Det var inte så mycket att fixa på henne överhuvudtaget. Hon fick laserbehandling och Micke letade efter ömma punkter och muskler som jag ska hålla lite koll på. Vi ska även spruta hennes bakknä denhär gången eftersom hon tar lite kortare steg med höger bak.

(null)

Vidare till Edward. Där var det heller inte mycket. En kota som låg lite fel men bäckenet hade klarat sig. Han tyckte vi skulle ta ut veterinär en gång till för att spruta men sen anses han vara helt frisk. Jag bad Micke att kolla halsen noga eftersom han inte vill/kan ställa vänster. Men han säger att det inte finns något avvisande där och att det tyvärr är psykiskt. Vilket är så frustrerande men vi får väl jobba vidare. Han är ju en trasig själ och jag vet att det tar längre tid att läka själsligt än kropppsligt. 
(null)

I och med att det inte var så stora fel på dom idag så kan jag köra på som vanligt. Nu tänkte jag ändå ge dom ett par lugna dagar eftersom dom blev vaccinerade.

(null)