0

Tävling på Vittvång

Idag var det dags för tävling på Vittvång igen. Jag har varit så taggad inför den här tävlingen men sista veckan har ridpassen inte känts något bra. Sam har blivit så springig och tjafsig i munnen. (Hästtandläkare är inbokad.) Men jag var ändå förvantansfull och sov inte många timmar i natt.
 
Framridningen till LCn gick så jäkla bra och hon kändes precis som vanligt. Allt flöt på och hon var så lugn och avslappnad och gick i en bra form. Sen vet jag inte vad som hände. Hon började slå med huvudet och ignorera mig och ville bara springa fort. Programmet kändes inge bra överhuvudtaget. Men tydligen såg inte dommaren det jag kände för vi fick ändå straxt över 62%. Poängen klagat jag inte på men det är inge kul när inte känslan finns där.
 
 
 
 


Sen samlade vi nya krafter inför LBn. Den kändes bättre men fortfarande inte helt bra. Fick straxt över 62% även där och det kändes riktigt kul. Nath knäppte några bilder på framridningen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade i alla fall en fantastisk trevlig dag tillsammans med Nathalie och Marina. Nu blickar vi framåt och tar nya tag.