0

1-0

Ja ni förstår nog vad den rubriken betyder... 

Jag och Anna red intervaller på Sam och Pebbles. Jag har sagt flera gånger att hon kommer att bocka av mig om vi intervallar ihop, men samtidigt har jag varit sugen länge nu. Så idag blev premiärridturen med sadel. 

Kan säga att Sam var riktigt taggad och ju mer vi red desto mer taggad blev hon. Bockade ett par småbockar en gång. Efter ett tag tog hon bettet och drog, fick stopp henne och då takta hon och höll på. Så himla söt. Sen kom vi till sista intervallen. Sam låg på som bara den och drog, jag lät hon hållas. Anna och P kom allt längre och längre ifrån oss. Sam tog fram sin inte galopphäst och inget kunde stoppa henne. Tills hon fick syn på ett grässtrå, blomma whatever hon nu kastade sig ifrån. Jag hann inte ens reagera förens jag låg i det höga blöta gräset. Helt odramatiskt, jag gjorde en perfekt axelrullning och slog mig inte det minsta, dessutom fångade gräset upp mig.  Anna galopperade förbi och skrattade åt mig. 

Bara upp igen och galoppera sista metrarna som var kvar. När vi trava av så travade hon verkligen igenom hela kroppen. Ingen hälta alls. Så härligt att ha henne tillbaka. 

Förra veckan fick hon skor och en behandling av osteopaten. Så fort jag skaffat en Dressyrsadel så ska jag börja ta lektioner igen. Så sugen på att komma igån på riktigt nu. 8 veckor av tömkörning har verkligen gjort susen men nu är jag skapligt trött på det. 

(null)
Från förra årets sportcup. 
Nu taggar vi för nästa års sportcup istället. I år blev ju inställd pga corona plus att Sam varit halt så vi hade inte kunnat åka ändå.

Ser fram emot vad sommaren och hösten har att erbjuda. 

Edward börjar äntligen bli bättre. Jag red lite lätt i söndags och hade patrik med som knäppte lite kort. Dom kommer komma upp här såsmåning om. Jag lovar att jag ska försöka hålla igång bloggen lite oftare. 
(null)