0

Man ska inte jinxa

Ni vet i lördagsmorse när jag skrev att jag inte borde rida mer i mars? Jag borde ha hållit mig till den planen.... Lille Alv såg till att jag fick tugga grus rejält i lördags. Vet inte riktigt vad som hände. Visst hon var väldigt pigg medan jag skrittade runt så jag gav efter och lät henne trava och tänkte att hon lugnar sig nog då. Men jag hade fel. Hon travade snabbare och snabbar och ju mer jag drog desto argare blev hon. Hon började bocka men jag hade klister i rumpan och säger till Filippa att jag tänker inte ramla av. Då tar Alva sats mot grinden i en ny bockserie och jag fattar att det är kört. Straxt innan grinden får hon av mig.  Hade inga vantar på mig så skrapar upp fingrarna rejält. Så medan jag plåstrar om mig själv så longerar Filippa lite innan jag hoppar upp igen. Filippa får fortsätta ha oss på lina och då gick det bra. 

Dom andra hästarna skötte sig i alla fall. 

Nu är det påsklov och det betyder att Filippa och Emanuel är lediga så massa sällskap i stallet och så hoppas jag kunna rida Alva varje dag den här veckan.

Ska också jobba ons-tors den här veckan och hålla igång alla andra hästar. Plus vi har några onlinetävlingar på gång. Våghalsar drar igång nu men har bara anmält Samandhi. Hade tänkt anmäla alla, en i varje klass men insåg att jag inte skulle orka träna alla så mycket. Sen en distanstävling fick bli Sam även där. Sen en påsktävling och där kommer jag använda mig av lite olika hästar. Ev att jag anmäler till nån hoppning men dom börjar jag ärligt tröttna lite på nu. Vardagslydnad rullar ju fortfarande. Jag och Sam slog till med vinst i den senaste fasen, så kul! 

Filmen visar momenten vad vi gjorde i fas 2



(null)