0

Händelserik helg

I lördags for vi iväg till Pålsboda på pay and ride. Jag var så taggad på att få komma ut igen dessvärre delade inte Sam min entusiasm. Gick jättebra att lasta och allt det där. Men hon var inte helt framme för skänkeln redan på framridningen lyssnade heller inte på övergångarna. Plus att banan var blöt och tung efter nattens regn. Väl inne i ridhuset sen dog hon helt. Men vi kämpade på och red ihop 61,85%
Det känns som hon vill så mycket mer men hon vet inte riktigt vart hon ska göra av sig själv.

(null)

(null)

(null)

(null)


När vi kom hem igen så red jag och Nathalie ut på Edward och Mango. Nath fick ta Mango. Dom gjorde det så bra trots att Nath var supernervös. Sist hon satt på Mango så skickade han henne till månen och tillbaka. Edward skötte sig också, jag var lite nervös för att han skulle få för sig något och dra och att Mango sen skulle haka på. Men han förstod alvaret med att vara ledarhäst. 
(null)

(null)

Till sist jobbade jag och Filippa lite med Alva. Vi hade envisornas kamp igen. Men hon släppte faktiskt till den här gången. 
(null)

Igår var det hopptävling på hemmaplan. Jag och Sam är med i #hoppapådistans. Så vi satte ihop en bana på 60-70cm. Sam var supertaggad. Film på det kommer. 

Filippa tränade Alva medan vi var och hoppade. Hur fin är hon inte i westernutrustning då?  (null)

Nu ska jag trampa iväg till stallet igen för Marina kommer om ett par timmar och håller dressyrträning för mig och Sam. Ingen rast och ro här inte. 

(null)