1

Stallets stjärna

Shit vilken ponny vi har. Jacob briljerade idag. Tog höger galopp varje gång. Jobbade med fram och bakdelsvändningar och det har vi inte gjort så mycket men han försökte verkligen att få till det. Jobbade på skänkelvikningar i trav och dom är jobbiga, men han fick till några steg då och då. Hade en sån bra känsla genom hela passet idag. 

(null)

Edward var planen att trava på det ny slagna gärdet men jag fegade ur. Vi skrittade ett par varv och sen tog vi traven på grusvägen istället. Det gick bra faktiskt. Han kändes som förut, for iväg i nån slags elitloppstrav men han höll sig till trav och skena inget. Testade även att byta sittben och det tillät han. Han blev spänd och kändes lite konstig men tror att det är för att han är rak nu. Men jag är nöjd med honom också. 

Jsg och Sam däremot fegade inte ur på gärdet. Vi både trava och galoppera. Det var så härligt att det bara var hon och jag igen. Två gånger blev hon rädd för kvarglömt gräs annars så skötte hon sig exemplariskt. Hon var riktigt pigg och låg på framåt. Älskade lilla arabhäst.  (null)

Klockan hann bli 21 innan jag cyklade hemåt och imornbitti ska vi vara i stallet vid 7. Kändes lite smått onödigt att åka hem. 

/Ida - som mer eller mindre bor i stallet