0

Två blöta ridturer

Cyklade till stallet utan problem, duggade lite när jag kom fram och tog in hästarna. Fixade i ordning Jacob och öppnar stalldörren. Det snöade som satan. Tung blötsnö som gör att man blir totalt dyngsur. 

Plockade fram ett par sockerbitar och gjorde ett litet kryss. Värmde upp innan jag travade emot det. Han stanna, gjorde volt och tog det igen. Han bröt ut/ stannde. Tredje gången gillt tänkte jag och drev på för nu skulle vi över. Och över kom vi. Jag var beredd på ett monster hopp så satt ganska tungt i sadeln, ville inte luta mig för mycket fram för då skulle jag förmodligen åkt i backen. Han rev pga det. Men hoppade av och byggde ihop det igen. Han stannande en gång till men sen hoppade han fint. Stannade en gång när vi böt håll också. Men efter det gick det bra. Han vågade inte hoppa i galopp men det kommer nog snart. Tänkte börja ha lite bommar och småhinder framme vid varje pass så det inte blir sån big deal att man måste hoppa över något. 

Edward och jag tog oss också ut trots vädret. Det blev ett blött pass på banan. Han var duktig, men väldigt stressad. Gjorde lite öppnor och slutor i skritt och du lugna han ner sig något. Galoppen var dock riktigt fin och jag kunde få ihop honom lite. Men märker att han blivit starkare 😊

(null)
Blöt ponny efter ridturen. 

// Ida - som är så sjukt tacksam över att Nat hämtade mig i stallet på kvällen. 
Ponny det finns faktiskt dåligt väder duktiga ponnysar inhoppning pågår unghästutbildning