0

På gång igen

Hade noll motivation imorse när vi skulle till stallet. Men efter att ha bunkrat upp med fika kändes det lite bättre. 

Vi startade dagen med att åka till forngårdsparkeringen, där böt vi plats och plötsligt skulle jag köra rallye. Gaaahh panik. Dagen jag fasat för. Men det var bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det. Efter 100 motorstopp tyckte jag att jag började få kläm på det, kommer iväg två gånger och sen 100 motorstopp igen. Jag brummade runt lite och sen körde jag på vägen till stallet.

Väl där tömkörde Nath Pebbles och jag longera Mango. Han var ofokuserad, P sprang ju runt och grannen höll på med sina hästar utanför banan så det blev lite mycket för vildhästhjärnan. 
(null)

Sen fick jag feeling och kände att idag var dagen jag skulle rida Edward på banan. Bad Nath att filma för att se vad som hände och orsakar hans ryck. Men tror ni inte ponnyn uppför sig exemplariskt? Jaja jag får glädjas åt det istället. 

Nath tömkörde Jacob och fick en i blick om hur det ska kännas och vad hon behöver jobba mer med med Pebbles. Jag försökte visa vad jag och Jacob jobbat på de senaste passen nämligen galoppombyten i töm. Vi fick till några men inte alls lika bra som sist. 

Sen borstade vi araberna, gav alla mat, mockade lösdrifterna och fixade till hagen. Så nu är det minsan kräm i staketet. Vi fick mycket gjort och var endå hemma i bra tid för att laga mat och kolla på ett avsnitt av Greys. 

/ Ida