0

Låååång dag

Klockan ringde 5.15 men inte förens 5.40 vaknade jag och fick hisklans bråttom. Åt frukost lite fort och sen cyklade jag till stallet. 

(null)
Edward var först på tur. Dock ingen guldstjärna idag. Först lät han mig inte hoppa upp och sen kunde vi bara använda en fem diameters liten volt i vänstra hörnet för annars hade han damp.... 

Jacob var näste man på tur. Vi trimmade på dressyren och han gick jättebra. Hade fokus på galoppfattningar och framåt slutet tror jag att vi båda lyckades knäcka gåtan. Duktig var han iallafall den lilla stjärnponnyn. 

Sams ben var gränsfall på snudd till mer svullet idag. Men tempen hade sjunkit mer så det var bra. Vi gick en promenad och då sjönk svullnaden ner lite. Så länge det blir bra av rörelse så tar jag det som ett gott tecken. 

Sen bar det av hemåt. Duscha och äta innan jobbet. Jag fick den stora äran att bära in, ner och ställa i ordning allt hö och spån vi fick idag. Jag var så svett när jag var klar. Annars flöt jobbdagen på bra. 

När jag kom hem upptäckte jag att tvättstugan var ledig. Så jag drog igång några maskiner. Plockade lite hemma medans maskinerna tvättade. Hade jag satt mig ner så hade jag tvärdäckat. 

Kom sen på att jag behövde fixa min cykel. Inser att jag inte kan det själv. Så Erik ställde upp och hjälpte mig. Kornelia (min cykel) fick sig en ordentlig omgång så nu går hon som på räls. Klockan drog iväg. Så när jag kom hem kände jag att det var daga för en dusch igen. När jag står och njuter som mest i duschen så hör jag bara en krasch. Kommer ut ur duschen och inser att kattskrället har haft sönder min tre ljusstakar som jag fick i julklapp. Glas överallt. Bara börja dammsuga nästan halv 12 på natten. Nu har jag precis bäddat rent i sängen. Riktigt trött och sliten. Vore ju så skönt med sovmorgon imorn men jag måste till stallet och titta till Sam. Kul med djur.... 

(null)