0

Sportlovet

Sportlovet blev inte riktigt som planerat. Det började bra. Alla hästar har skött sig så bra och Sam började komma igång lite.

Jag har skrittat själv på Alva och i onsdags travade jag några steg. Hon var spänd till en början man slappnade av snabbare än vad jag trott. Jag var så taggad på att se vart resten av lovet kunde ta oss men en njursten satte stopp för allt.

Onsdagskväll fick jag akut ont. Mycket ondare än vad jag haft tidigare när jag känt av njurstenen. Kräktes och ringde 1177 som sa åk till akuten. Gråter hela vägen till akuten (bor 10 min gångväg därifrån) kan inte sitta still i väntrummet, klättrar upp och ner och vet inte vart jag ska göra av mig själv. Får i alla fall hjälp fort. Fick massa smärtstillande men när klockan närmade sig 12 på natten fick jag komma till en avdelning eftersom jag fortfrande hade så ont. Så gårdagen bestod av morfin var 3-4 timme. Röntgades och dom kunde se att stenen rört sig mot urinledaren och ville ut. Fick stanna en natt till för dom ville hålla koll plus att jag på kvällen fortfrande behövde morfin. Det avtog under natten och på morgonen var jag mest öm och hade en obehagskänsla. Efter att ha blivit tömd på blod fick jag åka hem. Väldigt blandade känslor. Jag avskyr sjukhus men det var så tryggt att vara där och bara ringa på klockan för att få medicin när smärtan kom. 
Kommer hem och det första jag gör är typ att kissa ut en sten. Nu är det bara en rackare kvar.

Efter att ha fastat sen i onsdags och varit sängliggandes så blev det inget stall idag heller. Men imorn är jag förhoppningsvis på benen igen. 


(null)

(null)

(null)

(null)

Hoppas ni andra har haft en bra sportlovsvecka. 

(null)