0

Black friday

Dagen började väl inte så bra. Trött så låg kvar i sängen nästan en timme extra. Tänkte att jag hinner ju ändå longera alla en snabbis. Snöat satan inatt och kornelia var helt sönderfrusen, fick inte ens upp låset. Bär ner cykeln i källaren för att få den att tina upp. 45 min senare kan jag låsa upp henne och växlarna funkar typ. Jaja tänkte jag, jag hinner väl iaf brodda på dom och borsta ordentligt. Halvtaskigt plogat och halt där det väl var plogat så över en timme tog det att komma fram. 

Tre slagna hjältar stod vid grinden när jag kom. Täckena var helt stelfrusna och det hängde istappar från dem. Så in med hästar och av med täcken, hänga upp täcken, skotta framför stalldörren och fixa vatten. Broddade Sam och Edward och mango dfick hovarna kratsade. Mata och på med nya täcken och sen ut i hagen igen. 

Cyklade till jobbet. Duschade och åt lunch där. Sen drog allt igång. Vi hade superbra rabatter på allt i butiken idag så det var rejält tryck på kunder. Jag var trött redan kl 15 och då hade jag tre timmar kvar. Allt flöt på och jag överlevde dagen. Sen vet jag inte vad som hände.... 

Mina kolleger hade plockar ihop massor av saker de skulle köpa idag och jag var mer nja princess behöver inget. Hade bestämt mig för att köpa en furminator och kanske nån leksak. 

(null)

(null)
 Slutade med en ny klösmöbel, klösbräda, kattmat, kattgräs, kattspö, yeoww-leksak, dreamis, catstick och slutligen en furminator. Maten 50% och resten 40%. Kanväl säga att jag är klar med alla julklappar till Prillis nu...

(null)