0

Onlinehoppningar

Onlinehoppning är en pay and jump fast hemma på sin egna ridbana. Man får en banskiss och sen väljer man höjd själv, filmar och skickar in. Easypeasy och så roligt. Tyvärr har vi lite dåligt med hindermaterial för att bygga nån av dom lite mer avancerade banorna och en nackdel till är att hästarna inte får så mycket miljöträning, tänker främst på Samandhi som behöver komma ut och se världen. Men ett superkul upplägg för dom som inte kan ta sig iväg. Och rosetterna brukar dessutom vara grymma så vi fortsätter ett tag till. Målet är att nångång kunna vara med på Mango, kruxet är att man måste ha sadel även om man väljer att bara skritta/trava över bommar.
 
För att göra dessa tävlingar lite roligare så brukar det vara en utklädnadstävling också där man kan vinna stooora placeringsrosetter. Jag var med i utklädnanden för första gången under december och vann då både med Samandhi och Edward så nu ska jag gå all in på det också i fortsättningen.
 
 
Edwrads placeringsrosett från Zebbens julhopp. 
(null)
Vår utklädnad. Grynet från Grynets show.
      
Samandhis placeringsrosett från Decemberhoppet.
(null)
Sam var också Grynet. 

Vem av dom tycker ni gjorde det bäst? 
 
Samandhi var även till Vintrosa på pay and jump, där fick vi dom lila/vita rosetterna. I somras så hoppade vi 70cm på sportcupen som också gick online där fick vi en svart/silverig rosett som tyvärr inte är med på dessa bilder.
 
 
Klippte ihop en film från några av hoppningarna som var i nov/dec. Edward blir skapligt taggad när det kommer till hoppning.
 
 

Allmänt hoppning när rosetter är livet onlinehoppning onlinetävlingar