0

Intensiv helg

Började redan i fredags att jag red ut Edward och trimmade Sam lite på banan innan jag gjorde i ordning alla grejor och plockade in hästarna för natten. Klockan hann bli nästan 22 innan jag trampade hemåt. 

Upp tidigt lördagmorgon för att fixa i ordning Sam inför dagens pay and jump och rida till Vittvång. Sam var inte på humör alls. Superfin på framridning och framhoppning men tvärdog på banan och ville inte hoppa. Får se om jag ens vill lägga ut filmen. Tillbaka till stallet och ut med Sam i hagen. 
Jag hade lyckats få med mig Emanuel som hästskötare/stallslav under dagen som till råga på allt cyklade med mig ut. När jag sa heldag så mena jag verkligen heldag. Han klaga inte en gång utan tyckte allt var kul. 
Så efter vi kom tillbaka så proppa han i mig massa mat och sen gjorde vi i ordning stallet, longerade Mango, klippte Edward, red Edward och fixade all utrustning inför söndagen. Blev väl typ 11 timmars stallhäng...

Så upp tidigt på söndag igen för att fixa i ordning Sam och Edward för pay and ride. Helena körde så slapp cykla. Hade dessutom varit lite jobbigt att rida båda hästarna till vittvång.  Edward briljerade med 64% i dressyrdebuten. Han var så duktig och jag är så stolt över honom.
(null)

Kan inte säga det samma om Sam... Superfin på framridningen. Dog i collecting ring men lyckades väcka henne så hon kändes fin igen. Inne på banan så var allt läskigt. Staket, bokstäver, blommor och inte för att tala om domaren. Under hela programet så fick jag henne inte förbi m/h, c var ju bara att fetglömma. 47% i la1 hade inte spelar nån roll om jag tagit ett enklare program för hon skulle verkligen inte förbi. Men hon gick framåt i alla fall så det var ju positivt och jag är stolt att båda stod så snällt i transporten så bra träning ändå. 

Igår var hovis ute och Alva fick skor. Hade fått domosedan utskrivet så det gick smärtfritt att få på henne skorna. Nu ska vi börja komma igång igen. Måste ju komma upp och rida på henne. 

Lite kort om vad vi pysslat med senaste tiden. 
(null)