0

Mysdag

Idag blev det mysdag för hästarna. Känns som längesedan som jag verkligen la ner extra tid på dom. 

Edward var först ut. Han fick över en timmes lång massage, jag lyckades få hans bog mjuk. Och när jag massera rumpan så gäspade han som aldrig förr. Efter det så rycktade jag honom noga. Till sist tog vi en skrittur (som slutade med galopp på asfalten för att ponnyskrället stack, tack för den lixom) 

(null)
Ländtäcket är lite stort men vad gör det när man fyndade på Hööks för 50kr.

(null)

(null)
Tur att han är söt så man inte kan vara sur på honom för länge. 

(null)
Mango kom in och sig ut som jag vet inte vad. Kände bara fuck this shit, Anna får borsta den nästa vecka. 

Men eftersom han lyckats få upp mer än hälften av sina manflätor så var jag tvungen att fixa till manen och när jag ändå höll på så blev han självklart borstad. Borde ha tagit en efter-bild också. Han var lite varm och tjock i ett ben så han fick vila idag.

Sist ut var Sam. Hon fick medicin, massage, ryckt och linement. Sen på med tömkörningsgjord och så gick vi till hagen. 

Veterinären har sagt att hon ska hållas igång lite lätt samtidigt som hon går på medicin. Idag hann medicinen verkligen verka innan jag tömkörde så hon var nästintill rengående. Bad henne öka traven en gång och då tog hon galopp och exploderade. Var nog skönt att få vara smärtfri en stund. Lilla hjärtat. Jag vill så gärna att hon ska bli bra igen. Jag saknar att spränga fram i full galopp på gärderna i solnedgången, våra busiga och mysiga barbackaturer, träna och tävla dressyr, hoppa med livet som insats och för att inte tala om våra långritter. Hon bara måste bli bra, lite är inte komplett utan henne. 
(null)

(null)

(null)


(null)