0

Fullspeckad helg

Den här helgen har verkligen gått i ett kör. Jobbade fredag förmiddag, iväg för att besikta och sälja Jacob, jobba några timmar igen, hoppa på ett tåg till Borlänge för att slutligen avsluta kvällen i en stuga med Annelie och Håkan.
 
Lördagen var det kattutställning hela dagen och sen tåg hem. 
 
Idag söndag så ringde klockan omänskligt tidigt. Iväg till stallet för att göra i ordning hästarna för pay and ride. Sam ville inte samarbeta med flätan så tillslut fick Nath rycka in. Stress och hej och hopp. In i transporten och så iväg. Det börjar snöa, bilen går trögt, hoppar ut för att kolla handbromsen men den var ur. Kommer ut på motorvägen och hela ekipaget börjar kränga.  Nath får väl någorlunda styr på det och så svajar det igen. Det var apläskigt. Trodde ett tag att vi skulle åka av vägen. Jag säger att om Nath inte vågar köra så vänder vi och skiter i tävlingen. Men Nath är envis så vi kör vidare. Det går i 60 hela vägen för att vi inte ska vingla av vägen. Men vi kom fram helskinnade.
 
Lastar ur och gör i ordning. Framridningen går bra. Första klassen är inomhus och Sam glömmer att hon någonsin varit i ett ridhus. Hon var så spänd. Ville inte gå fram, lyssnade inte på skänkeln hon var helt blockad. Vi gjorde det sämsta programmet ever. Dock var domaren generös med poäng för vi fick trots allt 52%
(null)
 
(null)
 
 
Andra klassen gick på utebanan där vi red fram. Handbromsen var fortfarande i och baken var överallt där den inte skulle vara. Men vi genomförde programmet om än väldigt motsträvigt. Vi skramlade ihop 55,55%  i LB:2 så det kändes ändå helt okej.
(null)
 
(null)
 
 Film från sista klassen.
 
Nath red LC:1 och skramlade ihop 54% igen. Hoppas dom kommer över den spärren snart.
(null)
 
(null)
 
 Jag lyckades filma medan jag höll i Sam.
 
En rolig sak var att vi fick välja färg på rosetten själva. Fanns blågula och allt men vi väljer röda och en vit. Kände att vi inte var värde mer efter ritterna. 
 
Lasta och åkte hem med vårt vingliga ekipage. Åkte förbi en mack för att fylla på luft men blev ingen skillnad. Väl hemma så fick Stinas man provköra bil och transport för vi sa att något inte stämde. Han höll med. Något är tokfel. Han trodde det var något med bromsvajern som gjorde att det gick trögt och att vi fick svaj hela tiden. Jag är iaf glad att vi överlevde och fick ännu en misslyckad bilresa i vår samling. 
 
(null)