0

Duktiga pållar

Igår motionerade jag alla djuren ensam. 7 timmar tillbringades i stallet och det var en mycket trött Ida som kom hem från stallet den kvällen.
 
Först ut var Jacob som fick springa runt med ikeapåsar på ryggen igen. Jag har planer på att sitta upp nästa helg, och vill då helst överleva.
 
Schersmin fick lite AR-träning från marken.
 
Samandhi fick öva att lyfta fint på benen när vi travade över bommar. Blev även ett litet hinder på slutet och satan vad hon hoppade, hon har nog saknat det lika mycket som jag. I tisdags var hon dessutom på ultraljud och har fortfarande sin bebis i magen :D
 
Edward fick också öva att lyfta på benen. Han skötte sig super, var lugn hela ridpasset. La sig i handen några gånger men drog inte eller stressade upp. Även han fick ta ett litet skutt på slutet.
 
Sist ut var Pebbles. Jag lämnade några bommar kvar framme. Första gången jag styrde mot dom sprang hon förbi, andra gången tvärnit och sen skritta hon tveksamt över dom, sen trillade poletten ner och hon travade fint över även om hon tyckte det var helt onädigt att ha grejor på marken. Men hon fick helt klart godkänt för att vara första gången.
 
 
 
Edward har fått en ny dressyrsadel. Järnet som är i är lite för brett så ska köpa ett smalare men annars så låg den bra och var riktigt skön att rida i. Ser fram emot höstens dressyrlektioner.
Hästar Ponny Araber Horses Hästar Inridningpågår Ponny arabhäst danskridponny miljöträning ponnyer ponys svenskthalvblod unghäst utbildning welshcob